Nieuws.

JAARSCHRIFT

Jaarlijks geeft de Dienst Protestants Geestelijke Verzorging in de Krijgsmacht een boekwerkje uit over het werk van de dienst in de krijgsmacht. Wie een indruk wil hebben wat er allemaal binnen het krijgsmachtpastoraat gebeurt, wordt aangeraden het jaarschrift eens te lezen. Daarin meer over het werk van onze krijgsmachtpredikanten in de vredeslokaties en tijdens uitzendingen en ernstmissies. Via deze site is het Jaarschrift te verkrijgen. Zie daarvoor de voorpagina.

VACATURES

Elk jaar wordt door middel van advertenties en/of door publicaties via de kerken een aantal nieuwe krijgsmachtpredikanten gevraagd. Tijdstip en aantallen zijn onzeker mede vanwege de onzekerheid van de toekomst van de krijgsmacht. Het is daarnaast ook mogelijk een open sollicitatie in te dienen.
De Krijgsmachtpredikant is een gemeentepredikant, maar dan wel één met een zeer bijzondere gemeente.
Voor meer informatie: Neem contact op met Hoofd Krijgsmachtpredikant. Voor de contactgegevens: Klik op de menubalk op "Contact".